מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 304 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנה אסייאתית נהדרת
- 1 מלהיטים את הווק, מוסיפים את השמן, מקפיצים ממש דקה את פילה הבקר לצריבה קלה ומוציאים מיד מהווק.
- 2 מוסיפים אל הווק את הבצל לחריכה, לאחר מכן מוסיפים גם את הרוטב (אפשר להנמיך קצת את האש אם הרוטב מצטמצם מהר מדי) ולאחר מכן את היין הלבן.
- 3 מוסיפים גם את הפטריות (פטריות שמפיניון גדולות וחתוכות לרבעים (ללא הרגל), ומערבבים לעיטוף כל פטריה ברוטב.
- 4 בשלב זה מחזירים חזרה לווק את פילה הבקר ומערבבים (אני אוהבת שהוא עשוי M אז אני ממש תיכף כבר מכבה את האש אבל זה כבר תלוי בכם).
- 5 מוסיפים שמן צ`ילי ובצל ירוק - וסיימנו! מגישים לצד אורז לבן וטורפים מהר מהר מנת פילה בקר אסיאתית מושלמת ביחד עם מישהו שאוהבים!
- 6 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להחליף את פילה הבקר בסינטה.
טיפים להצלחה מסחררת: אם השתמשתם בסינטה במקום פילה בקר, אפשר לערבב אותה עם כפית סודה לשתייה, להשרות כ- 15-20 דקות ולשטוף היטב. זה טריק של מסעדות סיניות לריכוך בשר. בין אם השתמשתם בסינטה או בפילה בקר, בשני המקרים יש להוציא את הבשר מהמקרר כ- 30 דקות לפני ההקפצה ולתת לו לנוח על השיש. מרגישים שהרוטב הצטמצם מדי? תנמיכו קצת את האש לרגע ותוסיפו מעט מים בהקפצה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.4% |
22.4% |
38.6% |
33.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב