דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 681 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נודלס עוף קלאסי מושלם
מנת נודלס עוף מפנקת במיוחד
  • 1 לערבב את קוביות הפרגיות עם אבקת הסודה לשתייה, להשרות כ- 15 דקות ולשטוף היטב במים.
  • 2 מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
  • 3 מתחילים בטיגון הבצל, צורבים קלות ומוסיפים את הפרגיות לסגירה וצריבה.
  • 4 מוסיפים את שאר הירקות לווק על אש גבוהה ומקפיצים 2-3 דקות (לא יותר, כדי שיישארו קראנצ`ים).
  • 5 מוסיפים את הרוטב, מרתיחים ומוסיפים גם את אטריות הנודלס המוכנות להקפצה (יש להשרות במים רותחים לדקה, לסנן ולשטוף לפני כן). מקפיצים מעט לאיחוד, מעבירים לצלחות הגשה נאות, מעטרים במעט כוסברה ושמן שומשום, ומגישים לוהט מנת נודלס עוף קלאסי שאתם חייבים לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול לפזר בוטנים גרוסים מעל.

ציוד נדרש: ווק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 22.2% 28.4% 46.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב