מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 536 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת קובה במיה לצהריים
- 1 בקערה ללוש את הסולת ביחד עם השמן, המלח והמים עד לקבלת בצק רך מאוד. להניח כ- 30 דקות בצד למנוחה (חובה!).
- 2 בקערה נוספת לערבב היטב את הבשר הטחון, הפטרוזיליה, הבצל, השמן, המלח והפלפל השחור, לכדרר לכדורים קטנים ולהניח בצד עד שהבצק מוכן.
- 3 בינתיים להכין את המרק: לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את תפוחי האדמה והבמיה, להוסיף רסק העגבניות והתבלינים, לערבב היטב ולהוסיף מים עד כמעט סוף הסיר (שימו לב - לא סיר עמוק אלא רחב). לבשל במשך כ- 20 דקות (המרק יוצא סמיך).
- 4 כשהבצק מוכן, לקרוץ לעיגולים עם ידיים משומנות, לפרוס על כף היד ולשטח דק דק, לשים את הקציצה באמצע ולסגור היטב לצורת קובה.
- 5 להוסיף את הקובות למרק ולבשל כ- 30 דקות נוספות על להבה בינונית. מתקבלת קובה במיה פשוט טעימה ומנחמת!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.6% |
13.5% |
31.5% |
50.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב