מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 582 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- הרוטב
- מים - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
- סוכר - 3 כפות שטוחות - סה"כ (45 גרם)
- חומץ 5% - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
- קטשופ - 1/2 כוס - סה"כ (127 גרם)
- רוטב סויה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
- קורנפלור - כף (9 גרם)
- מים - כף (10 מ"ל)
- העוף
- חזה עוף - 300 גרם
- שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
- מלח - 1/4 כפית שטוחה
- להקפצה
- בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
- חתיכות אננס בסירופ קל - 1/2 קופסת שימורים - סה"כ (220 גרם)
- פלפל אדום - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (93 גרם)
- בצל ירוק - 4.5 יחידות בינוניות - סה"כ (113 גרם)
- מיץ האננס מקופסת השימורים - 1/2 כוס
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
אוהבים חמוץ מתוק? זה בשבילכם!
- 1 לערבב את כל מצרכי הרוטב (תחילה לערבב את הקורנפלור עם המים).
- 2 לטגן את חזה העוף בשמן (אפשר גם לאפות בתנור) ולתבל עם מעט מלח.
- 3 למזוג את הרוטב אל תוך ווק לוהט, להוסיף את קוביות העוף, הבצל והאננס (כולל מיץ האננס).
- 4 כשהבצל הופך לשקוף יש להוסיף את הפלפל האדום והבצל הירוק, לערבב היטב ולכבות את האש. להגיש עוף חמוץ מתוק שכולם אוהבים לצד אורז לבן חם!
- 5 בתיאבון
ציוד נדרש: ווק.
הערך התזונתי לא כולל את האורז הלבן.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2% |
11.3% |
36.8% |
49.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב