דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 198 גרם למנה\יחידה (10-12 לחמניות באן עם בשר)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
לחמניות באן עם בשר (באנים קוריאניים)
לחמניות באן קוריאניות: מנת פתיחה פינקטית מושלמת
  • 1 הכנת מלית הבשר: מערבבים היטב את כל מרכיבי המרינדה ומוזגים אותה מעל קוביות הבשר בסיר כבד המתאים לצלייה בתנור. מכסים את הסיר עם מכסה מתאים וצולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כשעתיים וחצי. בכל כחצי שעה בודקים את הבשר, מערבבים ומוודאים שכולו עטוף במרינדה. במידה ואין לכם סיר כבד - ניתן להכין גם בתוך שקית קוקי עם חור קטן מלמעלה לפתח אוויר. לאחר כשעתיים וחצי של צלייה מפרקים בקלות את הבשר עד שכולו מפורק.
  • 2 הכנת לחמניות הבאן הרכות: מערבבים את השמרים היבשים עם המים החמימים ולהניח למנוחה בצד של כ- 5 דקות. מערבבים את כל המרכיבים היבשים בקערה. מוסיפים בהדרגה את המים והשמרים, ומתחילים לישה על מהירות בינונית. לאחר מכן מוסיפים גם את השמן וממשיכים ללוש במשך כ- 8 דקות עד לקבלת בצק חלק. מתפיחים את הבצק כשעה וחצי (עד שעתיים) להכפלת הנפח. מרדדים על משטח מקומח (ובכלל, כדי למנוע מהבצק להידבק למשטח כדאי לשמור אותו בתנועה ולקמח את המשטח שנית במידת הצורך), קורצים עיגולים בעזרת קורצן עוגיות או כוס ומרדדים כל עיגול משני הצדדים פעם נוספת. מורחים מעט שמן, מקפלים לחצי ומניחים על ריבוע נייר אפייה. מרדדים פעם אחרונה ומניחים למנוחה מתחת למגבת כחצי שעה. מרתיחים מים בסיר עד לחצי הגובה ומעל מניחים סלסלת אידוי. בסלסלה מניחים 3-4 לחמניות (לא לצופף מדי) ומכסים. מאדים במשך כ- 8 דקות וממלאים מיד בבשר הקוריאני המפורק ותוספות לפי הטעם.
  • 3 אני מרחתי ספייסי מיונז (מיונז יפני מעורבב עם טוגראשי עד לרמת החריפות הרצויה), מילאתי בבשר המפורק והוספתי עלי כוסברה טרייה, צ`ילי חריף, פרוסת מלפפון לקראנץ` והטריות, רוטב סרירצ`ה מעל (רוטב תאילנדי חריף) ושומשום. מתקבלות לחמניות באן קוריאניות פשוט מטורפות!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר אידוי.

הערך התזונתי לא כולל את מחית הצ`ילי הקוריאני גוצ`וג`אנג והתוספות לבחירה. שיטת ההכנה כוללת גם צלייה (אפייה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 16.6% 42.6% 40.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב