דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 382 גרם למנה\יחידה (חלוקה עבור 4 סועדים מבוגרים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סלט עוף תאילנדי
סלט תאילנדי מ-ט-ו-ר-ף!
  • 1 מבשלים את חזה העוף במים עם מעט מלח למשך כ- 20 דקות או עד שמוכן לגמרי ומסננים (מה שנקרא: "עוף מכובס"). חותכים לרצועות ומניחים בצד.
  • 2 מרתיחים את כל מצרכי רוטב הבוטנים בסיר על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מסמיכה. אם היא סמיכה מדי - אפשר להוסיף מעט מים, ממש כמו שמכינים טחינה! מסירים מהאש.
  • 3 מחממים את רוטב הסויה והסוכר בסיר עד שהסוכר נמס, מסירים מהאש ומערבבים עם כל הירקות וחזה העוף המבושל (את המלפפונים ניתן לחתוך גם לגפרורים עם סכין ויש להשתמש רק בחלק הקשה שלהם. הבצל הירוק צריך להיות חתוך לרצועות דקיקות).
  • 4 מרכיבים את המנה: מניחים במרכז הצלחת את הסלט (לוותר על שאריות המשרה) בתנועת חיבוק ליצירת מגדל, מוסיפים בנדיבות מרוטב הבוטנים, ומפזרים מעל בוטנים קצוצים ובצל ירוק קצוץ.
  • 5 מגישים סלט עוף תאילנדי מושלם ומתענגים על כל ביס!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין את הסלט מראש עד כ- 4 שעות לפני ההגשה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 19.9% 35.2% 39.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב