דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 326 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אורז ריזוטו הכי פשוט שיש
בא לכם ריזוטו טעים ומהיר? (:
  • 1 להכין את האורז על פי ההוראות: להרתיח את האורז עם המים והמלח, כשמגיע לרתיחה להנמיך את האש ולכסות ל- 25-30 דקות בישול).
  • 2 בינתיים להכין את הרוטב: לטגן את הבצל, הפטריות והערמונים בשמן עד להזהבה, להוסיף את השמנת, לערבב, לתבל ולהוסיף את החלב.
  • 3 לשים בקערה אורז, כמה כפות גדושות מהרוטב, לערבב ולהגיש!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להוסיף מעל קערת האורז גבינת חמד 5% או גבינה בולגרית 5% ולחמם כדקה במיקרוגל.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. אפשרי להוסיף גם מדי פעם לתוך התערובת מעט מים רותחים אם נהיה סמיך מדי, רק כדי לדלל מעט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 21.1% 12.2% 61.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב