דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת פרג וקוקוס
  • 1 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 לשים בסיר: פרג, קוקוס, סוכר (כוס), מים ודבש ולהרתיח תוך כדי ערבוב מתמיד.
  • 3 להוריד מהאש, להוסיף מיץ מחצי לימון ולערבב.
  • 4 לשטח את העיסה בתבנית אפייה משומנת.
  • 5 בקערה נוספת לשים: שמנת, שמן, ביצים וסוכר (2 כוסות) ולערבב במטרפה ידנית.
  • 6 להוסיף שוקולד צ`יפס (2 כוסות) ולערבב.
  • 7 להוסיף סוכר וניל וקמח ולערבב טוב טוב לעיסה חלקה וללא גושים.
  • 8 לשפוך את העיסה שהתקבלה על הפרג.
  • 9 להכניס לתנור ולאפות 50-60 דקות.
  • 10 לצנן ולהפוך בזהירות על צלחת הגשה.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית מספר 28.

עוגה גבוהה ומרשימה מאוד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 26.8% 8% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב