דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 441 גרם למנה\יחידה (2-3 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף סיני בשום ודבש
אוכל אסיאתי במיטבו
  • 1 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומניחים בצד.
  • 2 מערבבים את קוביות הפרגיות עם הקורנפלור והמלח עד לכיסוי מלא של העוף מכל הצדדים, ומנערים משאריות. מלהיטים ווק בחום גבוה, מוסיפים שמן בנדיבות ומקפיצים את העוף עד שהוא עשוי כולו ומעט משחים ונצרב (על מנת שהוא ייצרב זה אומר שכדאי מאוד שלא תערבבו כל שנייה כדי שהחום יעשה את שלו).
  • 3 בשלב זה ניתן להוסיף את החמאה (ראו מידע נוסף), ולאחר מכן מוסיפים את השום והג`ינג`ר, מערבבים, מוסיפים גם את הרוטב ומביאים לרתיחה.
  • 4 מכבים את האש, מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים. מגישים לצד אורז לבן חם מהסיר ומפזרים מעל שומשום לבן לפי הטעם. מתקבל מוקפץ עוף סיני בשום ודבש שאתם חייבים לאמץ!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד אורז לבן ולפזר מעל שומשום.

ציוד נדרש: ווק.

הערך התזונתי לא כולל את האורז הלבן והשומשום. אל מצרכי ההקפצה ניתן להוסיף כף גדושה של חמאה (לא מיועד לשומרי הכשרות כמובן - ניתן להשתמש בתחליף פרווה או לוותר). את ציר העוף קניתי ממזרח ומערב בחבילה שבה שקיות קטנות המתאימות לבישול מנות קטנות. פשוט מערבבים את התערובת עם מים ויש לכם ציר מוכן. תמיד עדיף להשתמש בציר ביתי אבל אם אין, זה פיתרון נפלא. בנוסף, בניצת הדובדבן מוכרים ציר נוזלי אורגני שזו אפשרות אפילו עדיפה יותר. אפשר לחלק למנות, להקפיא שאריות ולהשתמש במידת הצורך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 23.1% 45.2% 30.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב