דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 102 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם דובדבנים
  • 1 להכנת הבצק - לערבב בקערה את הקמח עם הקקאו, החמאה (50 גרם) והדבש (או סוכר חום) עד לקבלת תערובת פירורית.
  • 2 להוסיף את המים והחלמון ולעבד מעט לכדור בצק.
  • 3 משמנים את התבנית ומהדקים את הבצק לתחתית התבנית ולדפנות.
  • 4 להכניס למקפיא ל- 30 דקות.
  • 5 לחמם את התנור ל- 180 מעלות צלזיוס, להוציא את התבנית מהמקפיא ולאפות 15 דקות. להוציא ולצנן.
  • 6 להכנת המלית - לערבל במיקסר את הגבינות, הסוכר, קליפת ומיץ הלימון ותמצית הוניל עד שהסוכר נמס.
  • 7 להוסיף את הביצים ולערבל היטב. להוסיף את הקורנפלור ולהמשיך לערבל לתערובת חלקה. להוסיף את החמאה (25 גרם) תוך כדי עירבול בזרם דק.
  • 8 להוריד את טמפרטורת התנור ל- 170 מעלות.
  • 9 יוצקים את התערובת לתוך הבסיס האפוי. לסנן את הדובדבנים מראש מהנוזל ולפזר על העוגה.
  • 10 להחזיר את העוגה לתנור ל- 45-50 דקות, עד שמרכז המלית מתייצב והשוליים מזהיבות.
  • 11 להוציא את העוגה מהתנור, מצננים לגמרי ומכניסים למקרר ללילה.
  • 12 להוציא מהתבנית ולהעביר למגש.
  • 13 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 17.6% 16.1% 63%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב