דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 262 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה ללא גלוטן ברוטב שמנת בטטה עם פטריות וערמונים
מנת פסטה מושלמת לצליאקים
  • 1 להכין את הפסטה על פי הוראות היצרן (לשמור מעט ממי הבישול).
  • 2 לחתוך את הבטטה לקוביות. להרתיח בסיר קטן מים ולהכניס את קוביות הבטטה כשהמים רותחים עד שהיא רכה ולסנן מהמים.
  • 3 לטגן בשמן הזית את הבצל, הפטריות והערמונים עד להזהבה, להוסיף את השמנת והבטטה המסוננת, להנמיך מעט את האש, לערבב ולתבל.
  • 4 להוסיף קצת מהמים של הפסטה (או מים רותחים) לרוטב כשהוא מתחיל להסמיך.
  • 5 לסנן את הפסטה, להוסיף לרוטב, לערבב לעוד כמה דקות, להסיר מהאש ולהגיש פסטה ללא גלוטן פשוט מושלמת עם הרבה גבינת פרמזן מעל.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום גבינת פרמזן ממליצה גם על גבינה בולגרית 5%, גבינת חמד 5%, גבינה צהובה 9% או כל גבינה אחרת שאוהבים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 8.8% 10.2% 78.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב