מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 608 גרם למנה\יחידה (2-4 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים קטוגנית מושלמת
- 1 לחמם במחבת על להבה בינונית את שמן הזית, להוסיף את הבצל הקצוץ ולאדות במשך כ- 5 דקות. להוסיף את הבשר הטחון והשום קונפי, לפורר את הבשר בעזרת כף עץ ולהמשיך לטגן לצלייה אחידה. להוסיף את התבלינים ולטגן כ- 3 דקות.
- 2 להוסיף את רסק העגבניות, המים והיין האדום, ולבשל תוך כדי ערבוב כ- 15 דקות עד שהבשר מעלה ניחוח מגרה. להנמיך את האש ולבשל ללא מכסה כ- 15-20 דקות נוספות לצמצום הנוזלים. לכסות את המחבה ולבשל עוד כ- 30 דקות.
- 3 לפרוס את הכרוב לרצועות דקות ולטגן בשמן הזית למשך כמה דקות עד להזהבה וריכוך קל בלבד של הכרוב.
- 4 האיחוד המרגש: להעביר את רצועות הכרוב המטוגנות לקערה וליצוק מעליהן מרוטב הבולונז הקטוגני.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
טעים בהגשה עם גבינת פרמזן/מוצרלה מגורדת ועירית טרייה וקצוצה.
הערך התזונתי לא כולל את השום קונפי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.5% |
38% |
47% |
12.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב