מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 382 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל ההמבורגרים)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
המבורגר בצל ופטרוזיליה
- 1 לערבב היטב בקערה את כל המצרכים יחד (ממש ללוש היטב את הבשר עם הידיים כמה שיותר). להניח בצד כ- 20 דקות לאיחוד הטעמים (עדיף למשך כשעה-שעתיים במקרר). ללוש שוב במשך מספר דקות ולהניח שוב למשך כחצי שעה במקרר.
- 2 על נייר אפייה להניח רינג בקוטר הרצוי (תלוי בגודל ההמבורגר שאתם רוצים) ולמלא את הרינג בתערובת הבשר. לחילופין, ניתן להשתמש במכשיר ליצירת המבורגרים (אפילו עדיף).
- 3 לחמם מעט שמן לטיגון על מחבת פסים (עדיף מאשר מחבת רגילה), ולטגן את ההמבורגרים משני הצדדים עד לדרגת הצלייה הרצויה (אנחנו אוהבים את ההמבורגר שלנו Medium Well).
- 4 לחצות את את לחמניות ההמבורגר לרוחב ולהניח על מחבת הפסים לחימום (שווה לאמץ את השלב הזה - מעניק קראנצ`יות).
- 5 למרוח על הלחמניות מיונז, להניח מעל את החסה, העגבניות, ההמבורגר, הבצל הסגול והמלפפונים החמוצים. לקשט עם קטשופ ולסגור עם חצאי הלחמניות הנוספים.
- 6 להגיש המבורגר ביתי מושלם לצד צ`יפס וקולה קרה.
- 7 בתיאבון
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד צ`יפס מטוגן או צ`יפס בתנור (חפשו מתכונים לצ`יפס כאן באתר!). ניתן להכין את ההמבורגרים מבשר טלה טחון מי שאוהב (מומלץ). השתמשו בבשר טרי - אין תחליף לטריות.
ציוד נדרש: רינג ליצירת המבורגר, מחבת פסים.
תוספות ושדרוגים להמבורגר: צ`יפס כמובן, בצל מטוגן (מוסיף המון), חרדל, רוטב ברביקיו, טבעת אננס עם מעט צ`ילי מתוק או בית עין מעל ההמבורגר, פטריות מטוגנות ועוד.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4% |
24.5% |
27.9% |
43.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב