מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 695 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל דגים תאילנדי
- 1 לערבב את מצרכי הבלילה ולהקפיד על קור הרכיבים, חשוב לעשות זאת ממש לפני הטיגון. לטבול את נתחי הדג בבלילה, ישר לטגן בשמן העמוק והרותח (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן) לטיגון קצר ולהוציא לנייר סופג.
- 2 להלהיט ווק ולהוסיף שמן. להניח את הקארי האדום, הג`ינג`ר, סוכר הדקלים והשום, לפתוח את התבלינים תוך ערבוב (זהירות לא לשרוף). להוסיף את קרם הקוקוס ולהביא לרתיחה על אש גבוהה מאוד. להוסיף את עלי הקפיר ליים, כוכב האניס, המים ורוטב הדגים, ולערבב.
- 3 להוסיף את הפטריות ולאחר מכן גם את הדגים המטוגנים, לוודא שהדגים עטופים יפה ברוטב ולהגיש לצד אורז מאודה או סטיקי רייס. מתקבל דג בקארי אדום פשוט מושלם!
- 4 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול להגיש עם טבעות פלפל צ`ילי חריף ועירית קצוצה.
הערך התזונתי לא כולל את מצע האורז, עלי הקפיר ליים וכוכב האניס. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בדגים לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן לטיגון עמוק לפי הצורך. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
38.9% |
27.3% |
33.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב