1. לחמם תנור ל- 180 מעלות.
2. לשמן תבנית אינגליש קייק או תבנית אחרת בגודל הזה.
3. להקציף במיקסר עם וו גיטרה במהירות בינונית חמאה וסוכר (250 גרם) עד לקבלת קרם חלק.
4. להוסיף בהדרגה ביצים ותמצית וניל. הקרם צריך להיות חלק ביותר.
5. להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף ליקר קפה.
6. להוסיף לסירוגין, קמח, נס קפה (כף אבקת נס קפה עם חצי כוס מים), אבקת אפייה ואגוזי מלך גרוסים.
7. לערבל לתערובת אחידה וחלקה ולא יותר.
8. לצקת בתבנית אינגליש קייק חד פעמית.
9. לאפות כ- 40 דקות.
הכנת הסירופ:
1. להכין חצי כוס נס קפה (חצי כוס מים + 1 כפית אבקה + 4 כפות סוכר + כף ברנדי).
2. להרתיח ולבשל 5 דקות עד להסמכה, להבריש את העוגה.
3. במידה והעוגה חמה, הסירופ צריך להיות קר, אם העוגה קרה, יש לחמם את הסירופ.
4. בתיאבון