דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת קפה ואגוזים
  • 1 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 לשמן תבנית אינגליש קייק או תבנית אחרת בגודל הזה.
  • 3 להקציף במיקסר עם וו גיטרה במהירות בינונית חמאה וסוכר (250 גרם) עד לקבלת קרם חלק.
  • 4 להוסיף בהדרגה ביצים ותמצית וניל. הקרם צריך להיות חלק ביותר.
  • 5 להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף ליקר קפה.
  • 6 להוסיף לסירוגין, קמח, נס קפה (כף אבקת נס קפה עם חצי כוס מים), אבקת אפייה ואגוזי מלך גרוסים.
  • 7 לערבל לתערובת אחידה וחלקה ולא יותר.
  • 8 לצקת בתבנית אינגליש קייק חד פעמית.
  • 9 לאפות כ- 40 דקות.
  • הכנת הסירופ:
  • 1 להכין חצי כוס נס קפה (חצי כוס מים + 1 כפית אבקה + 4 כפות סוכר + כף ברנדי).
  • 2 להרתיח ולבשל 5 דקות עד להסמכה, להבריש את העוגה.
  • 3 במידה והעוגה חמה, הסירופ צריך להיות קר, אם העוגה קרה, יש לחמם את הסירופ.
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 31.2% 7.8% 61%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב