מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 535 גרם למנה\יחידה (כ- 30 קציצות - 6 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
יופי של מנה לצהריים
- 1 לשים בקערה את הבשר, כפית מלח, חצי כפית אגוז מוסקט טחון, חצי כפית כמון, חצי כפית פלפל שחור וכפית פפריקה מתוקה.
- לקצץ את הפטרוזיליה ולערבב.
- 2 לגרד על פומפיה גסה את העגבניות ולערבב עם הבשר.
- 3 בסיר על האש לשים את כל חומרי הרוטב (2 קופסאות רסק עגבניות (100 גרם כ"א), חצי כפית מלח, חצי כפית כורכום, חצי כפית פלפל שחור, כפית מרק עוף ו- 2 כוסות מים) ולהרתיח, להנמיך את האש וליצור כדורים בגודל כדור פינג פונג.
- 4 לבשל במשך עשרים דקות.
- 5 לשטוף את השעועית (שעועית צהובה קפואה), לסנן את המים ולשפוך על הקציצות. לבשל עוד כרבע שעה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם תוספת של אורז לבן.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
16% |
13.3% |
28.4% |
42.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב