דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שיבולת שועל
עוגיות ביתיות עם שיבולת שועל
  • 1 לערבב את הקמח, הסודה לשתיה והמלח.
  • 2 להקציף את החמאה והסוכר. להוסיף את הביצה וגרידת התפוז, ולהמשיך להקציף.
  • 3 להוסיף את תערובת הקמח, שיבולת השועל, השוקולד המריר הקצוץ גס והפירות היבשים (כ- 150 גרם), ולערבב היטב. לחמם את התנור לחום של 190 מעלות צלזיוס.
  • 4 לסדר את העוגיות בעזרת כפית על תבנית מרופדת בנייר אפייה (לסדר במרחק של 4-5 ס"מ אחת מהשניה), ולאפות במשך כ- 12-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות. להוציא מהתנור ולצנן על הרשת.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 18.2% 7.5% 70.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב