מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 413 גרם למנה\יחידה (מספר המנות מוערך ולא מדויק)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 לערבל עם מקצף את כל חומרי הבלילה לעיסה חלקה (הביצים, החלב, חצי חבילה חמאה מומסת, רבע כוס סוכר, הקמח, אבקת האפייה והמלח).
- 2 להכניס למקרר לחצי שעה. הבלילה צריכה להיות קרה.
- 3 להכנת הסירופ - להמיס במחבת טפלון רחבה את החמאה (החצי השני של החבילה) המים והסוכר (חצי הכוס שנותרה). להביא לרתיחה וכאשר הנוזל מסמיך, להניח את התאנים (בשלות וחצויות לאורכן) על המחבת עם הפנים כלפי מטה. להניח לתאנים להתקרמל שתי דקות.
- 4 לערבב את התאנים בזהירות עם הסירופ, להסיר מהאש ולהניח להצטנן.
- 5 לרסס את מכשיר הוופל בתרסיס שמן (עדיף בטעם חמאה). לחמם כמה דקות את המכשיר, למלא בבלילה עד מלוא הגובה, לסגור ולאפות עד שהוופל מוכן.
- 6 לערבב את הגבינה עם אבקת הסוכר, תמצית הוניל ושתי כפיות של קליפת לימון מגוררת.
- 7 הגשה - לשים על הוופלים את תערובת הגבינה (עדיפות לגבינת מסקרפונה), למזוג בנדיבות את התאנים ולהגיש.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: טוסטר מיוחד להכנת וופל בלגי.
חגיגי לאירוח. על הוופל אפשר לשים גלידה במקום גבינה, פירות אחרים, קצפת ועוד.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4% |
16.4% |
11.2% |
68.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב