דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 300 גרם למנה\יחידה (2-3 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגיות על מחבת פסים במשרה אסיאתי
פרגיות צלויות על מחבת פסים זה וואו
  • 1 לשטוף את הפרגיות, לחתוך לקוביות, לנקות ולהניח בקערה (ניתן גם לבקש מהקצב לחתוך עבורכם).
  • 2 לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי המשרה, למזוג מעל הפרגיות בקערה ולהניח בצד להשריה של כחצי שעה לספיגת הטעמים במקרר (ניתן גם לוותר על ההשריה וישר לצלות, אך הפרגיות תהיינה טעימות יותר לאחר ספיגת הטעמים).
  • 3 להלהיט מחבת פסים, להעביר אליה את הפרגיות עם המשרה, לצלות מכל הכיוונים עד שהפרגיות הופכות לחרוכות (זהירות לא לייבש) ולהעביר אל צלחת הגשה.
  • 4 להוסיף אל מחבת הפסים את רצועות הבצל ולטגן מעט לשקיפות יחד עם מעט מהמשרה הנותר על המחבת לאחר צליית הפרגיות (זהירות לא לשרוף את הבצל). להגיש את הבצל מעל הפרגיות בצלחת ההגשה ולהתפנק עם מנת פרגיות במחבת פסים מושלמת במינימום מאמץ!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל הפרגיות מעט שומשום במהלך או לאחר הצלייה.

ציוד נדרש: מחבת פסים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה אינו כולל את זמן השרית הפרגיות במשרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 22.3% 53.5% 22.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב