דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 41 גרם למנה\יחידה (כ- 25 פרוסות של חצילים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חצילים בלימון ואריסה
  • 1 לפרוס את החצילים לפרוסות בעובי 1 ס"מ, לזרות מעליהם מלח ולהניח במסננת עד שכל הנוזלים יוצאים.
  • 2 להרתיח שמן ולטגן את החצילים משני הצדדים.
  • 3 להניח במסננת לאחר הטיגון.
  • 4 לשים בקערה: מיץ משלושה לימונים, פטרוזיליה, פלפל שחור, אריסה וכמון ולערבב.
  • 5 לסדר את החצילים בכלי הגשה ולצקת מעל את הרוטב.
  • 6 בתיאבון...

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 70.9% 3.1% 17.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 3.43 (5.76 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב