דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

60 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (פרוסות רולדה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדות במגוון מילויים
  • 1 לשים בקערה את כל חומרי הבצק [כוס סוכר, קמח תופח, 4 חבילות חמאה רכה (100 גרם כל אחת), 2 שמנת חמוצה, 3 ביצים,
  • קליפת תפוז מגורדת ו- 2 סוכר וניל] וללוש.
  • 2 אם הבצק נדבק לידיים להוסיף מעט קמח בהדרגה.
  • 3 להכניס למקרר לשעה.
  • 4 לקמח משטח עבודה ולחלק את הבצק ל- 5 חלקים.
  • 5 להמיס חבילת חמאה אחת במיקרוגל.
  • 6 לשטח כדור של בצק ולמרוח בעזרת מברשת מעט חמאה מסביב לבצק.
  • 7 למרוח את אחד המילויים (4 כפות ריבת חלב, 4 כפות ריבת משמש, 4 כפות ממרח שוקולד, 4 כפות ממרח חלבה ו- 4 כפות ריבת תות) ולגלגל לרולדה. כל רולדה לחתוך לאורכה לשלושה חלקים ולקלוע צמות.
  • 8 לשמן תבניות ולשים את הרולדות. לקשקש ביצה בקערה ולמרוח על כל רולדה.
  • 9 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ- 50-60 דקות.
  • 10 לצנן ולזרות אבקת סוכר מעל.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 5 תבניות אינגליש קייק.

5 תבניות רולדות - מחולקות ל- 12 מנות כל אחת - סה"כ 60 פרוסות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 26.1% 8.1% 65.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב