מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 394 גרם למנה\יחידה (2 שיפודים למנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנת פתיחה טעימה וגם יפה
- 1 קולפים את הבטטה ותפוחי האדמה, חותכים לקוביות גדולות שמתאימות לשיפוד ומרככים במיקרוגל או בסיר עם מים עד לריכוך חלקי בלבד.
- 2 חותכים את הבצל ל- 6 חלקים ואת שיני השום קולפים.
- 3 מערבבים את מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- 4 מרטיבים במים 6 שיפודים ולאחר מכן מתחילים לשפד את את הסלמון והירקות בזהירות. מניחים אותם על גבי נייר האפייה בתבנית ומברישים היטב ברוטב.
- 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות, תלוי בעוצמת ובסוג התנור. מומלץ לאחר כ- 15 דקות לבדוק האם הסלמון כבר מוכן כדי שלא יתייבש. לקשט בפטרוזיליה קצוצה! מתקבלים שיפודי סלמון וירקות ברוטב מתקתק וטעים!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: 6 שיפודי עץ.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול או חימום במיקרוגל.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.8% |
16% |
27.2% |
52% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב