דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 252 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה סלמון בתנור במרינדת סויה, לימון, חרדל ומירין
אין כמו סלמון בתנור - טעים וקל!
  • 1 מניחים את פילה הסלמון עם העור בתבנית שמיועדת לתנור עם נייר אפייה.
  • 2 מערבבים היטב בקערה את כל מצרכי המרינדה.
  • 3 מוזגים את המרינדה עד לכיסוי הסלמון, מורחים מכל הכיוונים ומכניסים למקרר לכ- 3 שעות לפחות (או למשך הלילה).
  • 4 מוציאים את הדג מהמקרר, מפזרים מעל את המלח הגס, הפלפל השחור הגרוס, עלי המרווה ועלי התימין, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 15 דקות (תלוי בסוג התנור, זהירות לא לייבש את הדג יתר על המידה). מתקבל פילה סלמון מושלם בתנור!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה לתנור.

הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית הסלמון במרינדה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 48.8% 47.3% 3.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.96 (0.97 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב