דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פילה סלמון בתנור במרינדת סויה, לימון, חרדל ומירין
פילה סלמון בתנור במרינדת סויה, לימון, חרדל ומירין
אין כמו סלמון בתנור - טעים וקל!

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 252 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מניחים את פילה הסלמון עם העור בתבנית שמיועדת לתנור עם נייר אפייה.
  • 2 מערבבים היטב בקערה את כל מצרכי המרינדה.
  • 3 מוזגים את המרינדה עד לכיסוי הסלמון, מורחים מכל הכיוונים ומכניסים למקרר לכ- 3 שעות לפחות (או למשך הלילה).
  • 4 מוציאים את הדג מהמקרר, מפזרים מעל את המלח הגס, הפלפל השחור הגרוס, עלי המרווה ועלי התימין, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 15 דקות (תלוי בסוג התנור, זהירות לא לייבש את הדג יתר על המידה). מתקבל פילה סלמון מושלם בתנור!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה לתנור.

הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית הסלמון במרינדה במקרר.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ליעד!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)633251
חלבונים (גרם)45.7 18.15
פחמימות (גרם)31
מתוכן סוכרים (גרם)0.17 0.07
שומנים (גרם)47.16 18.73
מתוכם שומן רווי (גרם)8.43 3.35
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.120.05
כולסטרול (מ"ג)126 50.04
נתרן (מ"ג)1,395554.04
סיבים תזונתיים (גרם)0.35 0.14
מים (גרם)136.9354.38
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)3.851.53
ויטמין B (מ"ג)21.478.53
ויטמין B1 (מ"ג)0.690.27
ויטמין B2 (מ"ג)0.280.11
ויטמין B3 (מ"ג)16.146.41
ויטמין B5 (מ"ג)2.971.18
ויטמין B6 (מ"ג)1.320.52
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)69.9927.8
ויטמין B12 (מק"ג)5.62.22
ויטמין C (מ"ג)12.785.08
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)0.520.2
סידן (מ"ג)40.6916.16
ברזל (מ"ג)1.070.43
מגנזיום (מ"ג)63.8525.36
זרחן (מ"ג)508.84202.08
אבץ (מ"ג)0.910.36
אשלגן (מ"ג)793.32315.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)8.873.52
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.230.09
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.340.53
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)8.873.52
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.11.63

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 48.8% 47.3% 3.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.96 (0.97 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.