דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כנאפה בשר טחון וחצילים
  • 1 לטגן את הבצל (קצוץ דק), להוסיף 1 כף פפריקה מתוקה ואת שאר התבלינים.
  • 2 להוסיף את הבשר ולפורר תוך כדי טיגון.
  • 3 להוסיף את הזיתים (משומרים, מגולענים ופרוסים) ולבשל עוד 5 דקות.
  • 4 על תבנית מרובעת משטחים חצי מכמות הקדאיף (מפורר) ומעל הכל מפזרים מעט שמן.
  • 5 שמים את המילוי כולל חציל קלוי על הגז (קצוץ דק) ומעל מפזרים מעט שקדים (חופן שקדים קלופים וקלויים).
  • 6 מכסים עם הכמות הנותרת של הקדאיף, מעל מפזרים עוד קצת שמן ודוחסים מעט עם היד.
  • 7 אופים חצי שעה בחום של 180 מעלות צלזיוס עד שמשחים.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 14.3% 30% 53.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב