דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 514 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק קובה חמוסטה
קובה חמוסטה היא MUST לארוחת שישי
  • 1 מתחילים בבישול הבשר (יום לפני, אפשרי לבשל בסיר לחץ כשעה או לחלופין על להבה בינונית במשך 3-4 שעות.
  • 2 הכנת הבצק: מניחים בקערה את הסולת, הבורגול הדק והמלח, מוסיפים את השמן, מערבבים, מוסיפים את המים וממשיכים בערבוב. מניחים בצד כחצי שעה.
  • 3 הכנת המילוי: טוחנים דק מאוד במעבד מזון את הבצל, הסלרי והשום. טוחנים בנפרד גם את הבשר המבושל עד לכדי "חוטים", ומערבבים יחד.
  • 4 קורצים עיגולים מהבצק, משטחים על יד אחת (מרטיבים מעט את הידיים כל פעם), ממלאים במילוי הבשר וסוגרים לעיגול טיפה שטוח. מומלץ להקפיא מעט לפני הבישול.
  • 5 הכנת הרוטב: במעבד מזון טוחנים ביחד את הבצל, הסלרי, והשום, ולאחר מכן מטגנים בשמן עד להזהבה. מוסיפים את התבלינים, מיץ הלימון, גבעולי המנגולד והמים, ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מוסיפים את הקובות לבישול של כ- 20 דקות (באמצע הבישול מוסיפים את כל העלים של המנגולד כדי שיישארו ירוקים).
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טחינה וטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 21.4% 22.1% 54.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב