דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 231 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לזניה גבינות
  • 1 מטגנים במעט שמן קנולה בצל קצוץ דק, שום, פטריות (סלסלה) קצוצות דק וקישואים קצוצים. מוסיפים קמח ומערבבים לסמיכות, שמים בצד.
  • 2 אפשר לתבל עם קמצוץ פלפל שחור וקמצוץ מלח גס.
  • 3 להרכבת הלזניה - בקערה גדולה מערבבים את הגבינות (ללא הגבינה הצהובה), השמנת המתוקה, מוסיפים את הפטריות עם הקישואים, הביצים, מערבבים ומתבלים עם פלפל שחור, אגוז מוסקט ומלח.
  • 4 משמנים תבנית מלבנית, שמים מעט מהבלילה ומסדרים את דפי הלזניה.
  • 5 מעל שופכים 1/2 מבלילת הגבינות, מעל מסדרים שכבה נוספת של דפי לזניה ומכסים עם יתרת הבלילה.
  • 6 מכסים ברדיד אלומיניום, מכניסים לתנור מחומם ל- 180 מעלות ל- 30 דקות.
  • 7 מוציאים מהתנור, מורידים את רדיד האלומיניום, מפזרים גבינה צהובה ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות, עד לקבלת מעטה זהוב יפה.
  • 8 מגישים חם, הולך מצוין עם סלט חסות מרענן!
  • 9 בתיאבון!

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 18.3% 28.6% 48.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב