דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (4 שיפודים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שיפודי סלמון
  • 1 מערבבים את דג הסלמון המפולט והחתוך לריבועים בערך 3X3 ס"מ עם כף גדושה של רוטב טריאקי ושן שום קצוצה.
  • 2 משפדים על שיפוד - אפשר לקשט עם עגבניית שרי/זית/פלפל/פטרייה ועוד...
  • 3 מפזרים מעט מלח גס וקצת פלפל שחור ומניחים על מחבת גריל שחוממה מראש (עדיף אבל לא חייב).
  • 4 ברגע שמניחים את השיפודים להוריד את האש ללהבה בינונית קטנה למשך 2-3 דקות על כל צד.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 46.7% 46.9% 6.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.88 (0.89 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב