דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • להכנת הבצק:
  • 1 שמים 200 גרם חמאה ו- 100 גרם סוכר במיקסר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2 מוסיפים את הביצה, הקמח, כפית תמצית וניל וגרידת לימון, וממשיכים לערבב במהירות איטית ולא מאבדים הרבה זמן.
  • 3 מוציאים את הבצק מהמיקסר וממשיכים ללוש אותו עם הידיים על משטח מקומח עד שיוצרים בצק אחיד.
  • 4 שומרים במקרר עטוף בניילון לפחות 15 דקות.
  • 5 לוקחים את הבצק ומרדדים אותו על משטח מקומח ושמים על תבנית אפייה לפאי.
  • 6 מהדקים היטב את הדפנות וחותכים שאריות בצק כדי לשמור על יופי הפאי ומכניסים לתנור לאפייה מלאה בחום של 180 מעלות במשך כ- 20 דקות.
  • להכנת המלית:
  • 1 לוקחים סיר ושמים על אש נמוכה, ממיסים 300 גרם סוכר עד שנהיה לקרמל, שמים באיטיות רבה את השמנת כדי ליצור טופי, מערבבים היטב, מוסיפים כפית תמצית וניל ו- 25 גרם חמאה, מערבבים היטב שוב ובסוף מוסיפים את תערובת האגוזים.
  • 2 מוסיפים את תערובת האגוזים והטופי לתוך קלתית הפאי המוכנה מראש.
  • 3 מקררים ומגישים.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בכל סוגי האגוזים.

ציוד נדרש: סטנדרטי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 36.1% 6.7% 55%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב