דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה וגזר מטוגנות ב- 10 דקות עבודה
לביבות קלות ומהירות שכל ילד יאהב
  • 1 מגרדים בפומפייה את תפוחי האדמה והגזרים, סוחטים היטב ומניחים בקערה.
  • 2 מוסיפים את הביצים, הקמח והמלח, ומערבבים היטב.
  • 3 מחממים את השמן במחבת (לא עמוק), יוצרים לביבות מהתערובת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מגישים מיד לביבות מטוגנות טעימות ב- 10 דקות!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם בצל ולתבל בפלפל שחור ותבלינים נוספים שאוהבים.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן רגיל לטיגון לפי הצורך. כמות המלח במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 21.7% 12.5% 61.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב