מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)
- הלביבות
- תפוח אדמה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (338 גרם)
- גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
- ביצה - 2 Large
- קמח לבן - כוס (155 גרם)
- מלח - כפית שטוחה
- לטיגון
- שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
לביבות קלות ומהירות שכל ילד יאהב
- 1 מגרדים בפומפייה את תפוחי האדמה והגזרים, סוחטים היטב ומניחים בקערה.
- 2 מוסיפים את הביצים, הקמח והמלח, ומערבבים היטב.
- 3 מחממים את השמן במחבת (לא עמוק), יוצרים לביבות מהתערובת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מגישים מיד לביבות מטוגנות טעימות ב- 10 דקות!
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם בצל ולתבל בפלפל שחור ותבלינים נוספים שאוהבים.
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן רגיל לטיגון לפי הצורך. כמות המלח במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4% |
21.7% |
12.5% |
61.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב