מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 285 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנת עוף הודית פיקנטית
- 1 מחממים בסיר את השמן ומטגנים את קוביות חזה העוף עד שהעוף משנה את צבעו ללבן (אין לטגן את כל כמות העוף יחד, אלא בשלושה חלקים). מעבירים את העוף לכלי נפרד.
- 2 מוסיפים לסיר עוד שמן ומאדים את הבצל במשך כ- 5 דקות כשהסיר מכוסה. מנמיכים את הלהבה, מניחים את חזה העוף בסיר מעל הבצל ומתבלים בכורכום ובמלח.
- 3 מפזרים את השום הכתוש והזנגביל מבלי לערבב, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לאש בינונית, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות. במידת הצורך ניתן להוסיף 3 כפות מים רותחים.
- 4 טוחנים במעבד המזון את הכוסברה, השום והפלפל החריף, מעבירים לקערה, מתבלים בגראם מסאלה ומערבבים. מוסיפים את הרוטב המתובל לסיר העוף, מערבבים בעדינות את הקנג`י ומבשלים עוד כ- 10 דקות ללא המכסה (אם הרוטב סמך מדי - ניתן להוסיף מעט מים).
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את הגארם מסאלה (תערובת של קינמון, ציפורן, אגוז מוסקט, קימל, הל וכמון). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.2% |
27% |
58.7% |
12.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב