דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 266 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 יש לקמח את העוף, לתבל במלח, פלפל ולטגן בשמן זית כ-2 דקות מכל צד, ולהניח בצד.
  • 2 באותה מחבת יש לטגן את הבצל הקצוץ, השום, הפטריות והגמבה למשך כ-5 דקות.
  • 3 להחזיר את חזה העוף למחבת ולהוסיף כוס יין ותבלינים ולתת לזה להתבשל לעוד כ- 10 דקות נוספות.
  • 4 בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בפטריות טריות שלמות או חתוכות!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 12.4% 51.2% 34.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב