דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 383 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סופריטו בשר ותפוחי אדמה
אי אפשר שלא לאהוב את האוכל הזה
  • 1 חותכים את הבשר (עדיפות לבשר פולי - זרוע) לקוביות ומטגנים עם השמן (רבע כוס). מבשלים עד שהבשר משחים והמים מתאדים.
  • 2 מוסיפים את המים הרותחים והתבלינים וממשיכים לבשל על אש קטנה במשך שעתיים.
  • 3 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות, מטגנים בשמן עמוק (חצי כוס), מסננים, סופגים ומוסיפים לבשר.
  • 4 מתקנים תיבול ומבשלים במשך 15 דקות נוספות.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 30.8% 38.6% 28%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב