דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה אפויה בתנור
  • 1 מערבבים כוס ורבע קמח, חבילת חמאה 100 גרם, 1 ביצה, 1 אבקת אפייה, 1 סוכר וניל, 2 כפות סוכר וקליפת לימון מגוררת.
  • 2 מרפדים תבנית עגולה מס` 28 בנייר אפייה ואופים כ- 10 דקות.
  • 3 להכנת המלית - מקציפים 6 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר.
  • 4 בקערה נפרדת מערבבים 6 חלמונים עם 1/2 כוס סוכר נוספת, כל הגבינות, השמנת, אבקת האפייה שנותרה, סוכר הוניל שנותר, 5 כפות קמח מנופה וחצי חבילת החמאה שנותרה.
  • 5 מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול ושופכים על הבצק האפוי.
  • 6 מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות במשך שעה וחצי.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להניח בתנור מתחת לתבנית העוגה תבנית עם מים - אדי המים ימנעו את "נפילת העוגה".

ציוד נדרש: תבנית עגולה מס` 28.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 26.8% 18.1% 54%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב