מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 829 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
אוהבים חריף? זה בשבילכם!
- 1 לטרוף את הביצה ביחד עם רוטב הסויה והג`ינג`ר, ולהשרות את הפרגיות (חתוכות לקוביות ביס) בתערובת למשך כ- 15 דקות.
- 2 לטבול את קוביות הפרגיות בקורנפלור לעיטוף מלא (אפשר פשוט להכניס את הפרגיות עם הקורנפלור לשקית זיפלוק/קופסא ולשקשק), לנער משאריות ולטגן בשמן עמוק עד להזהבה (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן).
- 3 להניח את הפרגיות המטוגנות על רשת צינון.
- 4 לחמם בווק את השמן וכשהוא מתחיל טיפה "לעשן" (לעבוד על אש גבוהה) להוסיף את השום והג`ינג`ר למשך כ- 10 שניות בלבד תוך כדי ערבוב, וישר להוסיף את הפלפלים החריפים לדקה של הקפצה.
- 5 להוסיף את הירקות ולצרוב מעט (לא לרכך אותם - שיישארו פריכים).
- 6 לערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב ולהוסיף לווק. להוסיף את קוביות הפרגית גם כן ולהקפיץ כדקה לעיטוף העוף והירקות ברוטב.
- 7 להגיש חם מנת עוף בסצ`ואן לצד אורז לבן חם מהסיר ועיטור של בצל ירוק קצוץ.
- 8 בתיאבון
ציוד נדרש: ווק.
הערך התזונתי לא כולל את פלפל הסצ`ואן, פלפל השאטה ויין השאוסינג. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטיגון - יש לטגן בשמן עמוק.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.2% |
29.4% |
41.9% |
26.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב