דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 481 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נודלס עוף ביתי
הסוד הוא באטריות הנודלס ובתיבול
  • 1 להכין את האטריות המוכנות להקפצה (מגיעות באריזת וואקום) לפי ההוראות (להקפיד לא לבשל יתר על המידה), להעביר למים קרים כדי לעצור בישול ומיד למסננת.
  • 2 להשרות את חזה העוף ברוטב הסויה לכ- 10 דקות, לאחר מכן לטגן במחבת רחבה/ווק, להוציא לקערה, להוסיף למחבת את הביצים ולהכין מקושקשת.
  • 3 להוסיף למחבת את הבצל, הגזר והכרוב, ולערבב תוך כדי על אש בינונית-גבוהה. לאחר צריבה קלה להוסיף את הבצל הירוק, הנבטים והעוף המטוגן, ולערבב.
  • 4 בקערה נפרדת להוסיף לאטריות הנודלס המוכנות את כל מרכיבי הרוטב, לערבב היטב, להוסיף למחבת ולערבב. מתקבל נודלס עוף קל להכנה וטעים - מומלץ להגיש עם לימון וצ`ילי גרוס.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת רחבה/ווק.

הרטבים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 8.1% 33.3% 54.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב