דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
הסוד הוא באטריות הנודלס ובתיבול

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 481 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להכין את האטריות המוכנות להקפצה (מגיעות באריזת וואקום) לפי ההוראות (להקפיד לא לבשל יתר על המידה), להעביר למים קרים כדי לעצור בישול ומיד למסננת.
  • 2 להשרות את חזה העוף ברוטב הסויה לכ- 10 דקות, לאחר מכן לטגן במחבת רחבה/ווק, להוציא לקערה, להוסיף למחבת את הביצים ולהכין מקושקשת.
  • 3 להוסיף למחבת את הבצל, הגזר והכרוב, ולערבב תוך כדי על אש בינונית-גבוהה. לאחר צריבה קלה להוסיף את הבצל הירוק, הנבטים והעוף המטוגן, ולערבב.
  • 4 בקערה נפרדת להוסיף לאטריות הנודלס המוכנות את כל מרכיבי הרוטב, לערבב היטב, להוסיף למחבת ולערבב. מתקבל נודלס עוף קל להכנה וטעים - מומלץ להגיש עם לימון וצ`ילי גרוס.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת רחבה/ווק.

הרטבים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ליעד!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)45194
חלבונים (גרם)35.16 7.31
פחמימות (גרם)5712
מתוכן סוכרים (גרם)7.16 1.49
שומנים (גרם)8.58 1.78
מתוכם שומן רווי (גרם)2.16 0.45
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)189.04 39.32
נתרן (מ"ג)1,334277.46
סיבים תזונתיים (גרם)4.53 0.94
מים (גרם)252.8952.6
ויטמין A (מק"ג)566.6117.86
ויטמין B (מ"ג)13.872.89
ויטמין B1 (מ"ג)0.190.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.330.07
ויטמין B3 (מ"ג)10.952.28
ויטמין B5 (מ"ג)1.590.33
ויטמין B6 (מ"ג)0.750.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)72.3915.06
ויטמין B12 (מק"ג)0.560.12
ויטמין C (מ"ג)43.319.01
ויטמין D (מק"ג)0.780.16
ויטמין E (מ"ג)1.50.31
ויטמין K (מק"ג)153.3931.91
סידן (מ"ג)113.9923.71
ברזל (מ"ג)2.090.44
מגנזיום (מ"ג)52.8110.98
זרחן (מ"ג)303.4663.12
אבץ (מ"ג)1.630.34
אשלגן (מ"ג)665.12138.35
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.020.42
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.730.36
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.960.62
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.720.57

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 8.1% 33.3% 54.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.