מצרכים למתכון
25 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (25 מאפינס)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 להכין תבניות מתאימות, לפזר בתחתית מעט אגוזים (2 כוסות אגוזים קצוצים). להניח בצד.
- 2 לערבב בקערה: קמח, אבקת אפיה, קקאו, סודה לשתיה וקפה נמס.
- 3 להוסיף את השמן והביצים בהדרגה, לערבב עד שכל החומרים התאחדו.
- 4 להוסיף את המים (הרותחים) גם בהדרגה. להוסיף כוס ראשונה, לערבב היטב ולאחר מכן את הכוס השניה עד לקבלת תערובת חלקה ושכל החומרים התאחדו.
- 5 להכניס את תערובת העוגה לתוך מיכל. אני הכנסתי למיכל מדידה שמשמש אותי באפייה.
- 6 לשפוך מעל האגוזים מעט מהתערובת של העוגה, בערך עד החצי.
- 7 לפזר פצפוצי שוקולד (2 כוסות פצפוצי שוקולד לבן או חום).
- 8 לכסות בתערובת נוספת של העוגה עד גובה 3/4, לא למלא עד הסוף.
- 9 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 20 דקות. להקפיד שלא לאפות יותר מדי כדי שהמאפינס לא יתייבשו.
- 10 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
30.1% |
8.5% |
61.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב