מצרכים למתכון
54 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגיות מרוקאיות טעימות להפליא
- 1 לערבב את כל מרכיבי הבצק בקערה (להוסיף את הקמח בהדרגה). ללוש את התערובת לבצק רך, לתת לו לנוח למשך כ- 15 דקות ואז לחלק ל- 2 כדורים.
- 2 על משטח מקומח לרדד כל כדור לעלה דק (העוגיות תתנפחנה קצת באפייה), וליישר את הצדדים עם סכין או גלגלת פיצה לצורת מלבן.
- 3 את המלבן לחתוך לריבועים, ובעזרת מזלג לעשות "חורים" על כל עוגייה (כמו בתמונה). בעזרת שתי אצבעות לצבוט את המסגרת של כל אחת מן העוגיות, להניח על נייר אפייה, לפזר מעט שומשום מעל ולהדק בעדינות.
- 4 להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד להזהבה יפה (זמן ההכנה תלוי בסוג התנור - יש לשים לב תוך כדי האפייה). לצנן ולשמור בכלי אטום. מתקבלות עוגיות ריפעת מרוקאיות מושלמות!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול להוסיף לתערובת 1/2 כפית אניס טחון (אני אישית מעדיפה בלי).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.3% |
21.1% |
9.9% |
67.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב