מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 446 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קציצות דגים לארוחת הצהריים
- 1 להכניס את כל מרכיבי תערובת קציצות הדגים למעבד מזון, ולטחון עד לקבלת מרקם של עיסה אחידה.
- 2 להפשיר את הפולים, לשטוף אותם במים קרים ולהניח בצד.
- 3 להכין את הרוטב: לטגן את כל מצרכי הירקות בשמן בסיר (מלבד הפולים) כ- 5 דקות, להוסיף את הפולים ולהמשיך לטגן כ- 2 דקות נוספות.
- 4 להוסיף את כל מרכיבי הרוטב מלבד המים, לערבב ולהוסיף את המים הרותחים רק עד לכיסוי הירקות. לתת לרוטב לבעבע ולערבב מדי פעם.
- 5 כשהרוטב מבעבע לקחת את העיסה של הדגים ולהכין ממנה קציצות בגודל כדור פינג-פונג קטן - הן תתנפחנה מעט בבישול.
- 6 לסדר יפה את הקציצות בסיר, ולנער את הסיר כך שהרוטב יכסה את הקציצות - לא לגעת עם כף כי הן תתפרקנה. לבשל במשך כ- 15-20 דקות ולכבות את האש. לפזר מעל כוסברה טרייה, להגיש ולאכול חם. מושלם לצד חלה של שבת!
- 7 בתיאבון
ציוד נדרש: מעבד מזון.
הערך התזונתי לא כולל את הפלפלים האדומים היבשים. התבלינים והפלפלים החריפים לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה. את המנה הזו ניתן בהחלט להכין עם פול ירוק טרי, וגם אני מכינה כך לפעמים, אך הפעם השתמשתי בפול ירוק קפוא.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.1% |
16.9% |
52.8% |
26.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב