דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 436 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה מוקרמת ברוטב עגבניות
ארוחת ערב מושלמת לכל המשפחה
  • 1 להרתיח את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 2 במעבד מזון (או לקצוץ היטב) להכניס את העגבניות, השום והפלפל החריף, ולטחון למרקם חלק.
  • 3 לחמם במחבת את השמן, להוסיף את רסק העגבניות ואת רוטב העגבניות, לתבל בתבלינים ולבשל כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב מפעם לפעם.
  • 4 לערבב בקערה את כל הגבינות.
  • 5 לאחר שהרוטב התבשל לשים במגש 1/3 מכמות הפסטה, מעליה 1/3 מכמות הרוטב ו- 1/3 מתערובת הגבינות. כך לחזור על הפעולות סה"כ 3 פעמים, להשאיר מעט מתערובת הגבינות לפיזור למעלה לפני תום האפייה.
  • 6 לכסות את המגש בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ולאפות בתחתית התנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 5 דקות. להעלות את המגש לאמצע התנור ולהמשיך לאפות כ- 20-25 דקות עד שהשכבה העליונה מקבלת צבע זהוב.
  • 7 5 דקות לפני שמוציאים את הפסטה מהתנור לפזר מלמעלה עוד קצת מהגבינות.
  • 8 להגיש חם ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטחינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 17.2% 25.2% 56.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב