דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 310 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקי עוף בסילאן
שוקי עוף שאתם הולכים לטרוף!
  • 1 לנקות היטב את שוקי העוף, לתבל במעט מלח ומעט פלפל שחור, ולטגן בשמן במחבת עד לבישול ולהזהבה משני הצדדים.
  • 2 לאחר שהעוף הזהיב, להסיר את יתרת השמן מהמחבת, למזוג מעל שוקי העוף את הסילאן ולהקפיץ למשך כ- 5-6 דקות עד שהסילאן מתקרמל על העוף.
  • 3 לסדר את שוקי העוף בצלחת ולפזר מעל עיגולי פלפל שישקה (פלפל אדום מתוק) ומעט שומשום.
  • 4 להגיש חם ובתיאבון חיוך

במתכון כתוב בשוקי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בשוקי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 21.9% 31.3% 44.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב