דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת קוקוס תפוזים עסיסית
שילוב מושלם בין קוקוס לתפוזים
  • 1 בקערה לטרוף היטב את הסוכר, הביצים, השמן ומיץ התפוזים, לאחר מכן להוסיף את הקמח, אבקת האפייה ושבבי הקוקוס, ולערבב עד לאיחוד התערובת.
  • 2 למזוג את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות ולהכניס לאפייה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות, עד שהקיסם יוצא עם פירורים לחים.
  • 3 בזמן שהעוגה בתנור להכין את סירופ התפוזים: להרתיח בסיר קטן את מיץ התפוזים והסוכר עד להמסת הסוכר, ולערבב היטב.
  • 4 להוציא את העוגות מהתנור, לעשות בהן מעט חורים בעזרת קיסם ולשפוך מעליהן את הסירופ.
  • 5 לפזר מעל עוד שבבי קוקוס ממותקים ולהניח לעוגה להצטנן לפני שפורסים. מתקבלת עוגת קוקוס תפוזים מפנקת מאוד לסופ"ש.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק משומנות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 30.2% 7.8% 60.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב