דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב מושלם בין קוקוס לתפוזים

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה לטרוף היטב את הסוכר, הביצים, השמן ומיץ התפוזים, לאחר מכן להוסיף את הקמח, אבקת האפייה ושבבי הקוקוס, ולערבב עד לאיחוד התערובת.
  • 2 למזוג את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות ולהכניס לאפייה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות, עד שהקיסם יוצא עם פירורים לחים.
  • 3 בזמן שהעוגה בתנור להכין את סירופ התפוזים: להרתיח בסיר קטן את מיץ התפוזים והסוכר עד להמסת הסוכר, ולערבב היטב.
  • 4 להוציא את העוגות מהתנור, לעשות בהן מעט חורים בעזרת קיסם ולשפוך מעליהן את הסירופ.
  • 5 לפזר מעל עוד שבבי קוקוס ממותקים ולהניח לעוגה להצטנן לפני שפורסים. מתקבלת עוגת קוקוס תפוזים מפנקת מאוד לסופ"ש.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק משומנות.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ליאת שפיצר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)266339
חלבונים (גרם)3.85 4.91
פחמימות (גרם)3038
מתוכן סוכרים (גרם)15.48 19.74
שומנים (גרם)14.86 18.95
מתוכם שומן רווי (גרם)3.23 4.12
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)50.59 64.53
נתרן (מ"ג)60.477.04
סיבים תזונתיים (גרם)0.6 0.76
מים (גרם)25.933.03
ויטמין A (מק"ג)22.1228.21
ויטמין B (מ"ג)1.471.87
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.18
ויטמין B3 (מ"ג)0.911.16
ויטמין B5 (מ"ג)0.220.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.119.07
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.15
ויטמין C (מ"ג)2.73.44
ויטמין D (מק"ג)0.280.36
ויטמין E (מ"ג)0.150.19
ויטמין K (מק"ג)0.040.05
סידן (מ"ג)44.9157.28
ברזל (מ"ג)0.320.4
מגנזיום (מ"ג)2.373.02
זרחן (מ"ג)77.2598.53
אבץ (מ"ג)0.180.23
אשלגן (מ"ג)26.6233.96
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.260.33
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.210.27
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.50.63
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.460.59

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 30.2% 7.8% 60.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.45 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.