דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 403 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף ברוטב אסיאתי מתקתק
מנה עיקרית שלא תבייש אף מסעדה אסיאתית
  • 1 בקערה גדולה מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה, מוסיפים פנימה את קוביות חזה העוף, מערבבים כך שכל העוף יהיה עטוף בבלילה ומעבירים למנוחה לכשעה במקרר.
  • 2 מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.
  • 3 במחבת עמוקה מחממים את השמן בגובה של כשני ס"מ, וכשהוא רותח מכניסים את קוביות העוף אחת אחת (כדי שלא תיווצר עיסה מהבלילה בשמן), ומטגנים כמה דקות מכל צד עד שמקבל את הצבע השזוף והמגרה הזה של טיגון. מוציאים לרשת צינון או לצלחת עם נייר סופג.
  • 4 מסירים את השמן מהמחבת, מורידים לאש בינונית ומנגבים אותה קצת עם נייר סופג. מוזגים פנימה את הרוטב (אפשר להוסיף עוד 1/3 כוס מים שיהיה קצת יותר ממנו, זה לא פוגע בטעם), מחממים כ- 2 דקות, מוסיפים את העוף המטוגן ומערבבים עד שכולו עטוף ומבריק מהרוטב.
  • 5 מוסיפים שומשום וקצת בצל ירוק קצוץ (2-3 גבעולים), מערבבים עוד טיפה וזהו - העוף המתקתק שלנו מוכן! הכי טעים להגיש על אורז לבן.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 18.9% 45.9% 34.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב