דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פילו פודינג טעים וקל להכנה
קינוח מושלם לסופ"ש
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 2 טורפים יחד את כל מרכיבי הבלילה.
  • 3 משמנים את התבנית בחמאה, לוקחים דף פילו, מקווצ`צ`ים אותו ומניחים בתבנית, כך עושים עם כל החבילה ומוזגים מעל את הבלילה.
  • 4 מניחים בכמה נקודות מהריבה, מפזרים מעל את האגוזים, השקדים הפרוסים, השומשום והסוכר החום, ואופים למשך כ- 40 דקות או עד שהמאפה שזוף יפה.
  • 5 מצננים מעט, מפזרים מעל מלא אבקת סוכר וטורפים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת עמוקה עמידה לתנור/תבנית בקוטר 26 ס"מ.

מרכיבי התוספות לפי הטעם האישי. הפודינג טעים ברמות כשהוא חמים. כשהוא קר יש לו פחות קסם, בעיניי לפחות, אז אם לא חוסל ישר תנו לו 30 שניות במיקרוגל לפני שאוכלים, עושה את כל ההבדל. לאוהבי המתוק ממש - אפשר להוסיף 1-2 כפות של סוכר לבלילה - אני לא הוספתי כי לטעמי מספיק מתוק ככה אבל אפשרי לגמרי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 25.7% 13.2% 59.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב