דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קינוח מושלם לסופ"ש

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 2 טורפים יחד את כל מרכיבי הבלילה.
  • 3 משמנים את התבנית בחמאה, לוקחים דף פילו, מקווצ`צ`ים אותו ומניחים בתבנית, כך עושים עם כל החבילה ומוזגים מעל את הבלילה.
  • 4 מניחים בכמה נקודות מהריבה, מפזרים מעל את האגוזים, השקדים הפרוסים, השומשום והסוכר החום, ואופים למשך כ- 40 דקות או עד שהמאפה שזוף יפה.
  • 5 מצננים מעט, מפזרים מעל מלא אבקת סוכר וטורפים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת עמוקה עמידה לתנור/תבנית בקוטר 26 ס"מ.

מרכיבי התוספות לפי הטעם האישי. הפודינג טעים ברמות כשהוא חמים. כשהוא קר יש לו פחות קסם, בעיניי לפחות, אז אם לא חוסל ישר תנו לו 30 שניות במיקרוגל לפני שאוכלים, עושה את כל ההבדל. לאוהבי המתוק ממש - אפשר להוסיף 1-2 כפות של סוכר לבלילה - אני לא הוספתי כי לטעמי מספיק מתוק ככה אבל אפשרי לגמרי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של יעל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)276276
חלבונים (גרם)6.92 6.91
פחמימות (גרם)3131
מתוכן סוכרים (גרם)5.53 5.52
שומנים (גרם)13.45 13.44
מתוכם שומן רווי (גרם)4.89 4.88
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.310.31
כולסטרול (מ"ג)66.64 66.56
נתרן (מ"ג)131.31131.15
סיבים תזונתיים (גרם)0.98 0.98
מים (גרם)10.1210.11
ויטמין A (מק"ג)20.4520.42
ויטמין B (מ"ג)0.450.45
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.070.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.230.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.9210.91
ויטמין B12 (מק"ג)0.110.11
ויטמין C (מ"ג)0.070.06
ויטמין D (מק"ג)0.260.26
ויטמין E (מ"ג)0.170.17
ויטמין K (מק"ג)0.170.17
סידן (מ"ג)30.6330.59
ברזל (מ"ג)0.390.39
מגנזיום (מ"ג)9.759.74
זרחן (מ"ג)42.6942.64
אבץ (מ"ג)0.320.32
אשלגן (מ"ג)44.3744.31
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.982.97
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.460.46
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.12.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.271.27
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.880.87

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 25.7% 13.2% 59.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.