דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 570 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צ`יקן סאטה נודלס
נודלס בוטנים מפנק וטעים
  • 1 לפרוס את חזה העוף נגד הסיבים לפרוסות ואז לרצועות: אנחנו רוצים בעצם לחתוך בצורה אנכית לסיבים. למה זה טוב? ברגע שאנחנו פורסים נגד הסיבים, הבשר יהיה רך! מאחר והסיבים קצרים, כשאנחנו אוכלים השיניים חותכות אותם יותר בקלות.
  • 2 לווק לוהט להוסיף את כף השמן, כשהוא מתחיל מעט "לעשן" להוסיף את העוף ורוטב הסויה, לטגן עד שהוא עשוי לגמרי ולהוציא לקערה.
  • 3 לאותו הווק להוסיף את כף השמן הנוספת, הקארי אדום, אבקת הקארי הצהוב והשום. "לפתוח" אותם טיפה בשמן ואז להסיף את הבצל - כאן אין צורך לחרוך, הבישול יעניק לו את הטעם המתקתק שאנחנו מחפשים למנה הזו.
  • 4 להוסיף את הרוטב שערבבנו מראש (בלי קרם הקוקוס) ולהביא לרתיחה. חשוב - לא להסמיך מדי את הרוטב, אנחנו רוצים אותו קליל, לא מיימי מדי אבל גם לא סמיך סמיך, כדי שהמנה לא תהיה כבדה. במידה והצטמצם לכם מדי תמיד אפשר להוסיף עוד קצת מים.
  • 5 להוסיף את קרם הקוקוס ואז את אטריות הביצים, הגמבה והעוף. לעטוף היטב את האטריות ברוטב, להקפיץ לאיחוד ולהוסיף הר של בצל ירוק. מיד לאחר מכן לכבות את האש ולהגיש מנת צ`יקן סאטה נודלס בקערה עם מלא בוטנים מטוגנים קצוצים וכוסברה קצוצה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ווק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 15.6% 34% 48.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב