מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 369 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
תפוחי אדמה בתנור שאתם הולכים לאמץ
- 1 מכניסים את תפוחי האדמה על קליפתם לסיר עם מים מבשלים עד שאפשר לנעוץ בקלות סכין בתפוחי האדמה (לא לבשל יתר על המידה כדי שתפוח האדמה לא "יתפרק").
- 2 מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית שמתאימה לטאבון או לתנור, פורסים נייר אפייה מלמעלה ועם פטיש שניצלים מועכים כל תפוח אדמה.
- 3 מסירים את נייר האפייה ומפזרים מעט שמן זית ומעט מלח גס.
- 4 מערבבים את כל מרכיבי התערובת לתיבול בקערה ומניחים כף נדיבה על כל תפוח אדמה.
- 5 מכניסים לטאבון בחום של 200 מעלות למשך כ- 7-10 דקות עד להזהבה (מסובבים את המגש מדי פעם לצלייה אחידה), או אופים בתנור בחום של 250 מעלות לשמך כ- 10-12 דקות או עד להזהבה.
- 6 מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת ההגשה, מפזרים מעל את גבינת הפרמזן והמלח הגס, ופשוט מתאהבים בכוכב הבא של הארוחה שלכם!
- 7 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.7% |
14.1% |
12.1% |
67.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב