דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת טורט עם פצפוצי שוקולד
עוגת טורט שוקולד טעימה בטירוף
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 160 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 בקערה גדולה טורפים את החלמונים (הצהובים) והסוכר, מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים, ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים גם את הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3 בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים (הלבנים) עם הסוכר למהירות הכי גבוהה עד לקבלת קצף יציב.
  • 4 מוסיפים את קצף החלבונים בשתי פעימות אל תערובת העוגה בקערה ומקפלים (לא לתערובת אחידה). מוסיפים את השוקולד המגורד ומערבבים לתערובת סופית.
  • 5 מוזגים את הבלילה אל תבנית אנג`ל בקוטר 24 ס"מ (לא משומנת), ואופים בתנור החם למשך כשעה ורבע (תלוי בסוג התנור).
  • 6 בסיום האפייה מומלץ להשאיר את העוגה בתנור כבוי למשך כשעה נוספת. לאחר הקירור מחלצים בעדינות בעזרת פלטה/סכין, מעבירים לקערת הגשה ומפדרים באבקת הסוכר מעל.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם בלון הקצפה, תבנית אנג`ל (קוגלהוף עם החור באמצע) בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 29.9% 8.2% 61.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב